ne magadból indulj már ki öreg te szokásod összevágni a stuntokat egyébként már kb 10en mondták hogy az év videója valszeg csak neked vannak érdekes nézeteid vagy alapból irigy vagy
nem irigységből mondom..csak tök olyannak tűnt mintha 2 rep lenne mert az elején majdnem lecsúsztál,de mindegy az angel grind tetszett,meg a knapman féle precid volt a legjobb nekemis kifog jönni a solom nemsokára, és nem akarok nagyképű lenni,de lehet hogy jobb lesz vagy nemtudom mert nekem inkább nagyrésze big-air stunt lesz
DJ Marchello írta ... hát fgyelj add ki még idén és meglátjuk kiére voksolnak többen amúgy ha meg akard nézni elküldhetm a repet de sztem tök fölösleges
tuti kint lesz de egy owned stuntomat belandolta all beast amit finishernek akartam
én nekem nagyon gyanús all best modos motor modos player ki tudja mi modos még sztem ne foglalkozz azzal a gyíkkal én a helyedben inkább betenném azt a stuntot
jetico megnéztelek de nem találtam a címed írd már le plz thx fedex bár én nem tartom valószinűnek hogy vc/lc kategóriában csinálna bárki is szólót hallottam pletykákat h crazy csinál de sztem hamar feladta
Kibaszott jó vid. Stunt szempontból állati, guest stuntokkal beleértve bár az utolsó 2 stuntot sorrendben kilehetett volna cserélni (lehet h csak én vok vele igy). Vágás tetszett, szinek is jók, meg a grafikai modok is, emellett a zene is jó. Erre mi mást lehetne adni: 5/5
[ Módosítva 2009 júl 28 - 13:57 ] msn: rodalljuhziz1991@hotmail.com
sokan mondtaák már valóban hogy finisher inkább lehetett volna a kéményes hát nem tudom .... eredetileg úgy volt hogy a finisher és a szóló résznél a sziklás csm fel voltak cserélve de jobban mutat így megnéztem én a rodall variációját is az is jó volt de valamiért én azta stuntot nem tartottam elég jónak hogy finisher legyen mivel már landolta barney azt máshonnan előtte
fedex: nekem max best ofom lehetne ennyi stuntal... szeles: akkor daffy mit szóljon erre? előtte már 2x meglandolták azt a spotot xD rodall: csak egyetérteni tudok